(093) 088-69-00

Внутренние и наружные работы, теплые полы, сантехника, водопровод, канализация и др.

OK

(073) 735-01-01

Графік роботи: ПН-СБ: 07:30 - 20:00
СБ-НД: 8:00 - 18:00

OK

(063) 288-59-26

Графік роботи: ПН-ПТ: 08:00 - 18:00
СБ-НД: Вихідний

Email: kibets@prorab.odessa.ua

OK


Меню
menu1
ru ua
Енергонезалежність Вигода
Акційні товари

ТОП 10 дрилів 2020

Періодично виникає необхідність у використанні в будинку дрилю. Можливо, простіше щоразу просити пристрій у друзів або сусідів, але краще мати в будинку власний. Особливо, якщо ви плануєте ремонт. Складність полягає у тому, що ринок пропонує величезний вибір дрилів різних виробників. Людині без досвіду експлуатації складно визначитися яку дриль потрібно купити.

Ми радимо відповідально поставитись до вибору дрилюі для домашнього використання, оскільки ця покупка розрахована не на один рік і необхідно знати заздалегідь, які саме завдання з проведення ремонтних робіт потрібно буде вирішувати за допомогою цього апарату. Хоча дриль багатофункціональний, але кожен вид розрахований для на завдання різної складності.

Основні показники при виборі дрилю:

Незалежно від виробника та цілей використання, купити потрібно якісний дриль: повинна бути хороша внутрішня і зовнішня збірка, маркування СЕ, що говорить про відповідність інструмента нормам ЄС і надійна механіка.

Ціна дрилю:

Ціна повинна бути об'єктивною. Не слід доплачувати за функціонал, який не буде необхідний в роботі. До того ж варто пам'ятати: багатофункціональність - не найкращий показник якості, правило "чим більше, тим краще" тут не працює. Часто зайвими функціями так і не доведеться скористатись.

Потужність

Зверніть увагу, пристрій не повинен перевантажувати домашню електромережу. Для домашнього використання буде достатньо потужності 500-1500 Вт. До того ж, чим вище потужність, тим більшою буде вага пристрою. Габарити потрібно визначати індивідуально: кому з чим зручніше працювати.

Визначитись і зробити чіткий вибір допоможе "Прораб.

Ми перевірили безліч моделей в дії і склали топ 10 кращих дрилів на думку експертів і на основі відгуків покупців. У рейтинг увійшли як і професійні моделі високої потужності, так і електродрилі для домашнього використання. У кожного з них є відмінні плюси і особливості, тому перед покупкою слід вивчити кожну модель окремо.

Рейтинг кращих дрилів:


Ударний дриль 1150Вт STURM

Це один із найпопулярніших ударних дрилів. Завдяки якісним матеріалам і ефективній системі охолодження, виріб буде служити довго і весь функціонал буде працювати належним чином. Потужність в 1150 Вт і режими свердління і свердління з ударом дозволяють просвердлювати тверді матеріали: сталь, деревину і бетон. Вага дрилі - 2,8 кг. Швидкість обертання регулюється за допомогою коліщатка, яке розташоване на кнопці пуску. Рукоятка зручна, з м'яким охопленням і з долоні не вислизає. Дриль комплектується додатковою знімною рукояткою, яка дозволяє розгортати інструмент на 360 градусів і працювати обома руками.

Цей дриль належить до товарів професійної серії. Якісні матеріали збірки дозволяють працювати пристрою в три рази довше, ніж аналогічні дрилі побутової серії.

Гарантія дрилі підвищена - 36 місяців, що теж є очевидною перевагою.

Makita 6408

Це продуктивний домашній дриль. Потужність двигуна становить 530 Вт. Маса обладнання становить 1,4 кг, що полегшує процес транспортування і експлуатації. При необхідності можна обійтися однією рукою. Корпус виконаний із загартованого пластика, що забезпечує міцність виробу.

Зручне розташування кнопок на рукоятці спрощує експлуатацію дрилю. Оборотність можна регулювати залежно від міцності матеріалу, з яким працюєте. Дриль здатен працювати від найменших до 2500 оборотів в хвилину. Працює пристрій досить безшумно - 79 дБ. Корпус не піддається нагріванню навіть при тривалій роботі.

Ударний дриль 1050 ВТ STURM

Це ударний дриль потужністю 1050 Вт, що заслужив позитивні відгуки завдяки адекватним співвідношенням ціни та якості. Дриль оснащений режимом свердління і свердління з ударом. З його допомогою можна проробляти отвори в будь-якому матеріалі: дереві, металі, бетоні, пластику, цеглі тощо.

Інструмент має металевий патрон. Крутильний момент дрилі досягає 2800 обертів на хвилину і регулюється за допомогою коліщатка, яке розташоване на клавіші пуску. Апарат здатний працювати не нагріваючись тривалий час. Заявлені виробником функції працюють в повному обсязі.

Bosch GBM 16 RE


Цей дриль потужністю 750 Вт. Корпус виготовлено з металу для підвищення ударостійкості дрилю. Головний механізм - редуктор виконаний з надійного металу, що підвищує термін експлуатації виробу. Універсальний, згідно євростандартів, діаметр шийки шпинделя 43 мм дозволяє використовувати електродриль BOSCH GSB 16 RE БЗП Professional зі стійкою дриля.


Пристрій може використовуватись для просвердлювання отворів в металі, дереві і бетоні, а також може працювати як шуруповерт. Швидкість обертів регулюється за допомогою спеціального регулювального коліщатка. Крутний плоский щіткотримач забезпечує однакову потужність під час обертання як вправо, так і вліво. Ця модель підійде для професійного використання.


Дриль ударний 750 ВТ STURM


Це надійний інструмент побутового призначення підвищеної ергономічності та універсальності, який показує стабільні високі робочі характеристики при всіх режимах роботи - свердління, свердління з ударом або загвинчування/викручування саморізів.


Корпус виконаний з якісного алюмінію, що не дозволяє пристрою нагріватись, а також забезпечує додатковий захист від ударів і пошкоджень. Швидкість обертання досягає 2800 оборотів на хвилину. При ударному режимі пристрій видає потужність 4200 ударів на хвилину. Цей пристрій створено для роботи з деревом, металом, бетоном і цеглою. Двигун здатний працювати при підвищених навантаженнях без зупинки. При тривалій безперервній роботі використовується система блокування вимикача.


DeWalt DWD024


Це компактний дриль ударного режиму американського виробника, з підвищеною ефективністю для свердління твердих матеріалів. Маса пристрою 1,8 кг, потужність досягає 650 Вт. Модель комфортно поміщається в руці. Завдяки невеликим розмірам можна працювати у важкодоступних місцях. Оснащена додатковою прогумованою рукояткою для зручної роботи. Швидкість обертання регулюється джойстиком. Пристрій здатний обертатися зі швидкістю 47600 ударів в хвилину. Швидкозатискний патрон полегшує зміну насадок. Завдяки функції зворотного ходу, полегшується потреба у витягуванні шурупів. Блокування вимикача сприяє роботі з постійно включеним обертанням.


Kolner KID 800VN


Це бюджетний ударний дриль для домашнього використання. Пристрій призначений для свердління дерев'яних, бетонних, а також металевих поверхонь. Потужність дрилю - 800 Вт. Працювати апарат може в двох режимах: ударному і свердління. За допомогою коліщатка для регулювання на курку вимикача виставляється потрібна швидкість обертання. Максимальне число оборотів - 3000 в хвилину.


Metabo BE 850-2 БЗП

Це надійний електричний дриль, який здатний впоратись з великими запитами. Пристрій призначений для свердління отворів в металі, дереві, пластику та інших поверхнях. Прогумована рукоятка забезпечує додатковий комфорт під час роботи, оскільки рука не ковзає. Швидкозатискний патрон дає можливість швидко змінювати витратний інструмент не використовуючи додаткові інструменти. Двигун апарату обладнаний пристроєм захисту від пилу. Завдяки цьому пристрій працює на будівельному майданчику тривалий час.

З мінусів пристрою можна виділити габарити і вага 2,6 кг, а також не найзручніший перемикач реверсу.


Makita DP4010

Цей потужний дриль на дві швидкості користується популярністю серед користувачів. Потужність мотора становить 720 Ватт. Мотор виконаний з металу, що забезпечує хороший крутний момент. Шпиндель здатний працювати в режимі двох швидкостей. Розчіплювальна муфта зупиняє рух свердла при заклинюванні. Швидкість обертання - 2900 об/хв. Підвищеною гучністю редуктор не відрізняється. В деревину пристрій здатний увійти на 40 мм, в сталь на 13 мм. Діаметр свердла становить 13 мм.

З мінусів: перемикачі швидкостей розташовані дивним чином. Бракує віброзахисту. Вага пристрою 2,3 кг, що не дуже зручно.


DeWalt DWD024S

Замикає наш рейтинг ще один дриль від американського виробника DeWalt DWD024S. Маса виробу становить 1,8 кг, не дивлячись на його універсальність. Цей пристрій здатний працювати з металевими, дерев'яними, пластиковими, а також залізобетонними конструкціями. Апарат з легкістю просвердлює навіть важкодоступні місця, з легкістю витримує тривалу роботу і не боїться перевантажень. Потужність апарату становить 700 ВТ, максимальна швидкість обертів - 2800 обертів на хвилину. Корпус і рукоятка доповнені прогумованими вставками, що зменшує вібрацію і пристрій лежить в руці ідеально. Насадки змінюються під час роботи завдяки нажимному механізму без ключа. Діаметр свердла 13-25 мм.


Цей дриль підійде як для домашнього використання, так і для постійної роботи на ремонтах і будівельних майданчиках.